Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

 • Detta evenemang har redan ägt rum.

LINKEDIN Business Boost: halvdagsworkshop med nätverkande

19-10-22 - 13:00 - 18:30

SAVE THE DATE22 oktober 2019

Den efterfrågade utbildningen är äntligen här! Växtkraft Kinda har lyckats knyta TINA LINDAHL till Östergötland och Kinda och erbjuder nu en halvdagsworkshop med en av Sveriges främsta LinkedIn experter.

PLATS: RIMFORSA STRAND
TID: 13.00-18.30

UPPLÄGG: 
13.00-17.00 Intensiv LinkedIn workshop
17.00-18.30 Mingel och nätverkande.

Anmälan senast 2o:e september:
– info@vaxtkraftkinda.se
– 0707246670


Varför är LinkedIn ett såpass starkt verktyg? 

För att det finns enorma möjligheter att jobba proaktivt och väldigt kostnadseffektivt med rekrytering, prospektering, försäljning, marknadsföring och varumärkesbyggnad. Det finns över 3,5 miljoner medlemmar i Sverige, och 610 miljoner medlemmar globalt, så räckvidden och tillgängligheten i plattformen kan ni inte hitta i någon annan kanal eller nätverksform.

Genom att stärka ditt personliga varumärke och öka din synlighet på LinkedIn så ökar per automatik nätverkets kännedom av dig och även företaget du representerar. Nyckeln är att aktivt engagera sig genom olika aktiviteter och rikta dig till personer av värde för dig och din inriktning för att skapa ett nätverk som jobbar åt dig.

För att nå framgång på LinkedIn

  så finns det 3 steg som du behöver ta: 

Steg 1) Skapa en professionell profil som stärker ditt personliga varumärke och som speglar den du är idag, vad du kan, vad du står för, hur du är som person och vilket problem du löser i ditt arbete

Steg 2) Bygga ett strategiskt nätverk genom prospektering för att knyta kontakt med nyckelpersoner för att nå dina mål

Steg 3) Addera värde till nätverket genom att bidra med dina kunskaper, erfarenheter, åsikter, insikter, funderingar och värderingar genom en innehållsstrategi.


UPPLÄGG

Vi börjar med en föreläsning – ”Kom igång med LinkedIn – maxa din närvaro på världens största affärsnätverk!” 

Om du inte har upptäckt kraften i världens största affärsnätverk så är det hög tid nu! På LinkedIn kan du stärka ditt personliga varumärke, bli en tankeledare, lära dig av andra, hitta samarbeten, knyta värdefulla kontakter, boka möten, marknadsföra dig och din verksamhet och göra affärer!

Vill du lära dig att använda LinkedIn för att snabbare nå dina mål?

TINA delar med sig utav hur du kan jobba med LinkedIn för att stärka ditt varumärke, attrahera värdefulla kontakter och använda plattformen som marknadsföringskanal på ett väldigt kostnadseffektivt sätt!

👉 Vi börjar med 45 minuter av inspiration och värdefull information som du direkt kan omsätta till aktiviteter på LinkedIn för att stärka ditt varumärke och nå ut till en bredare målgrupp.

Du kommer att lära dig mer om:

✔️ Hur världens största affärsnätverk på 610 miljoner medlemmar har utvecklats; hur fungerar plattformen idag?
✔️ Vad är möjligheterna att stärka ditt personliga varumärke?
✔️ Hur kan du attrahera personer av värde på LinkedIn?
✔️ Vi reder ut begreppet Social Selling och hur du praktiskt kan jobba med det för att hitta roliga uppdrag!
✔️ Vi inspireras av medlemmar som har klivit på plattformen och utvecklat hur vi kommunicerar till varandra och bygger varumärke

Vi fortsätter med en 3-timmars workshop där den Professionella profilen och Bygga Strategiska nätverk står i fokus:

Innehåll:

 • Skapa en intresseväckande profil (ditt säljbrev) för att attrahera din målgrupp och stärka ditt varumärke
 • Lär dig söka upp profiler som är av värde att kontakta och följa
 • Lär dig skapa prospekteringslistor – hitta personer av värde för att nå dina mål 
 • Lär dig att kontakta och bearbeta personer av värde för att skapa möjligheter för möten, samarbeten, uppdrag
 • Utforska innehåll som attraherar din målgrupp och stärker ditt personliga varumärke
 • Lär dig att kommentera strategiskt på innehåll som attraherar din målgrupp
 • Lär dig använda LinkedIn som ett omvärldsbevakningsverktyg
 • Lär dig att använda sökord och hashtags för att hitta intressanta företag, innehåll och personer
 • Lär dig att skapa din LinkedIn-community som delar dina intressen och värderingar och som promotar dig

Mål: Efter den här workshopen så har du en förståelse för vad LinkedIn är och hur du ska jobba på nätverket för att nå dina mål. Du har även skapat en personlig profil (ditt säljbrev) som speglar dina kunskaper, värderingar, erfarenheter och din personlighet och som är riktad mot din målgrupp och dina mål. Du har skrivit ner en personlig strategi och plan för hur du kan tillföra värde till nätverket och du vet även hur du ska engagera dig och bearbeta de prospekts som du knyter kontakt med genom din aktivitet i nätverket. Du har även lärt dig att skapa prospekteringslistor.

Efter vår workshop så har du en professionell närvaro på världens största affärsnätverk, du har skapat en strategisk gameplan för dig och därmed ditt företags närvaro på LinkedIn. Du vet hur du kan nå ut till era intressenter och du har även en superattraktiv profil som jobbar åt dig 24/7/365 på affärsnätverket som aldrig sover.

För att workshopen ska bli av värde och ge ett konkret individuellt resultat så behöver deltagarna göra följande innan halvdagen:

– Förberedande uppgifter som skickas ut av Tina i god tid innan workshopen

– Skapa ett LinkedIn konto (om du inte redan har en)

– Se till att du har inlogg till ditt företagskonto vid utbildningsdatumet

– Tar med dig en bärbar dator till workshopen.

Efter workshopen så får alla deltagarna:

 • Utbildningsmaterial
 • Uppgifter att göra för att maxa sin närvaro på plattformen
 • Förslag på poddar att lyssna på i ämnet LinkedIn och personlig branding
 • Förslag på personer att följa på plattformen – world wide – för inspiration och utveckling
 • Individuell 1-1 sittning på 60 minuter med Tina som vi kör via videomöte efter workshopen.Vi reder ut alla eventuella frågetecken som uppstått och vi säkerställer även en individuell nätverks -och innehållsstrategi.

Efterfrågan på utbildningen är stor och med tanke på att workshopen är BEHOVSANPASSAD finns ett begränsat antal platser. Så, passa på och säkra din plats nu.

Halvdagsworkshop + 1-1 coachning med TINA + fika + mingel:
– 7 500kr ex. moms/person (för medlemmar i Växtkraft)
– 7 900kr ex. moms/person (för icke-medlemmar i Växtkraft)

Obs. Anmälan är bindande. Avbokningsregler som gäller vid bekräftad bokning:

 • Vid avbeställning senare än 2 veckor innan ankomst debiteras 50% av avbokningens värde.
 • Vid avbeställning senare än 1 vecka innan ankomst debiteras 100% av avbokningens värde.

Vad är Tinas story? 

Efter att ha tagit beslutet att bryta upp från karriären som chef i Stockholm och flytta tillbaka till hemstaden Örebro, så tänkte Tina Lindahl och hennes man att det borde vara enkelt att komma in i nya nätverk och få nya jobb. Det blev det motsatta. Tina vände sig till sitt Stockholmsnätverk på LinkedIn för att hitta uppdrag och även för att bygga ett lokalt nätverk i Örebro. Hon bestämde sig för att bygga sitt personliga varumärke på plattformen genom att dela med sig av sina erfarenheter, sina värderingar och personlighet. Hennes strategi hjälpte henne att knäcka koden till hur man ska maxa sin närvaro på plattformen. Nu lär hon andra hur man bäst profilerar sig på världens största affärsnätverk och hur man bygger starka strategiska nätverk som leder till nya affärsmöjligheter och jobbuppdrag, lukrativa samarbeten och värdefulla kontakter. Besök gärna Tinas profil här. 

Vad säger Tinas tidigare kunder? 

Susanne Forsberg, Platsutvecklare: Tina har löst min LinkedIn-rädsla. Från att jag varit så försiktig i detta nätverk har jag med Tinas hjälp fått kunskap och mod att kasta mig ut och det har jag inte ångrat en sekund. Den tid och investering jag har gjort med Tina har hjälpt mig med att få till exakt rätt nätverk för min yrkesroll, fått mig att tänka igenom min affärsmodell och vad jag vill och är bra på. Med Tina får du inte bara en ytterst kompetent person på LinkedIn utan också en person som coachar och boostar dig till bättre affärer. Som ni förstår så rekommenderar jag er att anlita Tina. Hon tillför verkligen mervärde.

Lina Rundqvist Troeng, VD Örebro HRL: Tina fick mig att kliva på plattformen LinkedIn, hon visade vilka möjligheter som finns där. Detta har inneburit många nya kontakter och affärer för mig. Jag ger Tina mina bästa rekommendationer! Jag kommer själv fortsätta ta hjälp av henne. Investeringen jag gjorde då jag anlitade Tina är den mest kostnadseffektiva investering jag gjort som företagare.

Karin Hägglund, Forskarassistent och Fd Elitidrottare: Jag fick ett tips att ta hjälp av Tina när jag ville börja använda LinkedIn mer strategiskt i mitt företag. Det har jag inte ångrat en sekund! Hon lärde mig hur nätverket fungerar, hur jag bygger ett nätverk inom mitt område och påminde ständigt om det viktigaste: Det är ju ett nätverk som består av människor, var som DU skulle vara i ett fysiskt nätverk. Jag har idag ett större, men framförallt ett mer kvalitativt nätverk där jag både utbyter kunskap och får uppdrag i min roll som föreläsare. Tina har en skön mix av proffsighet, framåtdriv och medmänsklighet. Det gör att samarbetet både är kul samtidigt som det blir resultat. Jag rekommenderar Tina till alla som vill börja använda LinkedIn mer och smartare!

Här kan du lyssna ett par poddar där Tina har medverkat i:
Lyssna på Tina i Säljpodden
Lyssna på Tina i podden Digitalsnack

Detaljer

Datum:
19-10-22
Tid:
13:00 - 18:30

Arrangör

Växtkraft Kinda